ТОП 5 українських слотів 2024

Усі слоти за своєю популярністю можна оцінювати у різному ракурсі. Можна виділити топ від одного конкретного провайдера, можна виділяти найкращі серед новинок, а можна визначити найпопулярніші ігри згідно RTP. Слоти мають безліч таких параметрів оцінки. Але хотілося б поговорити про справжню вітчизняну класику, тобто про ті слоти, які вже протягом довгих років займають лідируючі рядки у українському хіт-параді ігор з барабанами, що обертаються.

П’ятірка найкращих гральних автоматів в Україні за всі часи

Ми довго аналізували ринок, вдаючись до різних джерел та опитувань. Наша команда вивчила статистику запитів щодо назви гри в пошуковій системі Google і дійшла висновку, що найвідомішими серед українських шанувальників азарту є апарати Book of Ra, Crazy Monkey, Gonzo’s Quest, Aztec Gold та Fruit Cocktail. Пропонуємо вам вивчити ці слоти детальніше.

Книжки (Book of Ra)

Історія Книги Ра починається в Стародавньому Єгипті – колисці людської цивілізації та найбагатшій державі того часу. Через кілька тисячоліть після побудови єгипетських пірамід, знайшовся відважний герой, який вирішив вирушити на пошуки священної книги. Він дістав старі карти внутрішніх приміщень і храмів гробниць і вирушив у дорогу. Саме на тлі цих храмів ми й обертатимемо барабани у Книжках.

Основний геймплей

Серед символів ви зустрінете різні божества, жука скарабея, сміливого героя, чарівну книгу та карткові символи. Тут є 5 барабанів та 9 ліній. У сучасних варіаціях типу Делюкс є вже 10 платіжних напрямів. Комбінації вишиковуються зліва-направо.

Бонус із книгами

Для переходу в бонусний раунд з книгами необхідно зловити 3 зображення стародавнього писання. Після цього ви отримуєте 10 безкоштовних обертань та спеціальний символ. Останній має унікальну функцію розширення на барабанах. При випаданні 3 додаткових скаттерів буде видано ще 10 фриспінів.

Book Of Ra

Мавпочки (Crazy Monkey)

Слот про мавп – це весела історія про примата з джунглів. Мавпа постійно шукає солодкі фрукти і ви можете допомогти їй у цих пошуках. Якщо в бонусній грі вам вдасться знайти багато бананів, то ви отримаєте призи.

Стандартний режим

Перед вами 5 барабанів із 9 лініями. Ви можете змінювати кількість напрямків, ставку на кожну лінію та розмір вартості 1 монети. Для того щоб потрапити в бонус, необхідно зловити 3 примати, що стрибають.

Бонус із канатами

Всім відомо, що мавпи люблять лазити канатами. Ось і тут перед вами з’являється 5 мотузок. Ви повинні смикати за них. При випаданні з дерев бананів нараховуватимуться грошові призи. Якщо ж на голову нашому звірятку впадуть кокос або ковадло, то у неї запаморочиться голова і раунд завершиться.

Crazy Monkey

Пригоди Гонзо (Gonzo’s Quest)

Це ще одна історія про давній світ. Середньовічний конкістадор із Португалії на ім’я Гонзо вирушає разом з іншими воїнами на пошуки долини Ельдорадо. Але Гонзо не хоче ділитися скарбами і тому після прибуття на місце тікає з корабля. Проводячи свої пошуки серед джунглів, наш солдат натикається на золоті ворота.

Звичайні обертання барабанів

Головна унікальна особливість всієї гри полягає в додаткових множниках, які застосовуються протягом усього ігрового процесу. У стандартному режимі вони мають нижчий розмір і значно підвищуються при потраплянні у бонус. Потрапити туди можна за допомогою 3 символів з круглими воротами із золота.

Фриспіни у Гонзо

Отримавши фриспіни гра продовжується так само. Відмінність полягає лише у підвищених множниках за повторні збіги на лініях. Максимально допустимий множник х15. Іноді він застосовується до найдорожчих комбінацій, але для цього вам має сильно пощастити.

Gonzos Quest

Піраміди (Aztec Gold)

Як же люблять українці азартні ігри про давні цивілізації! А як інакше пояснити таку довгу любов до гри Піраміди від Мегаджек? Тут йтиметься про ацтеків, які також збирали золото і зберігали його у своїх величних спорудах. Але дістатися до нього непросто. Для початку необхідно потрапити у бонус.

Основна гра

В основній грі ви крутитимете 5 барабанів і ловитимете виграші по 21 лінії. Якщо вам пощастить, то ви зловите 3 піраміди. Вони відкриють вам шлях до вибору споруди. І якщо ви зможете досягти діамантової піраміди, то потрапите всередину будівлі з багатствами.

Бонус із зміями

Бонусна гра – це є прохід крізь цегляні стіни стародавньої гробниці. Розкриваючи одну стіну за іншою, ви пробиратиметеся до головного призу. Але на шляху можуть трапитися змії. Достатньо лише однієї рептилії, щоб бонус завершився.

Aztec Gold

Полунички (Fruit Cocktail)

А ось це вже справжня класика, адже тут як символи представлені яскраві та соковиті фрукти, а також унікальна бонусна гра з рулеткою. Полунички відомі ще з часів наземних казино. Досі не вщухає любов до цього чудового апарату.

Покрутіть фрукти

Спочатку ви крутитимете 5 звичайних барабанів і намагатиметеся зловити виграш на одній з дев’яти ліній. При цьому врахуйте, що виграші тут нараховуються відразу у двох напрямках – класичному та зворотному. Зловивши 3 полунички гравець вирушає у бонус.

Бонус-рулетка

Бонус представлений у вигляді квадратної рулетки з повзунком, що бігає. Як поле, на якому зупиняється повзунок виступають зображення зі стандартного режиму. Для виграшу позиція зупинки повзунка повинна збігтися хоча б з одним із трьох символів, що випали, на трьох центральних барабанах.

Fruit Cocktail
Pavlo Vetrov

Написав Pavlo Vetrov